GÜMÜŞHANE / KÖSE - Selçuklular İlkokulu

Selçuklular İlkokulu

CUMHURİYET MAH. OSMAN BABA CAD. SELÇUKLULAR ILKOKULU BLOK NO 7 KÖSE / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Ulaşım
İlçe Merkezinde bulunan okulumuz Gümüşhane ye 42 Km, Bayburt a 55 Km, Erzincan a 100 Km, Trabzon a 150 Km dir Ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Köylerden taşıma ile gelen öğrencilerimiz taşıma imkanından faydalanmaktadır.
İLÇE MERKEZİ
İLÇE MERKEZİ
Proje Çalışmaları
SELÇUKLULAR OKUYOR KÖSE OKUYOR PROJESİ DEVAM ETEKTEDİR KİTAP KAHVE PROJESİ YAPILMIŞTIR DEVAM ETMEKTEDİR. OKULUM TEMİZ PROJESİ UYGULANMAKTADIR.